Fethiyespor’un deplasmanda Tarsus İdman Yurduna 3-1 mağlup olmasının ardından Teknik Direktör Beyhan Çalışkan istifa ederek görevi bıraktı.
Fethiyespor sezona Teknik Direktör Engin İpekoğlu ile göreve başlarken İpekoğlu Menemen Belediyesporla oynanan ve golsüz berebere kapanan Fethiye’deki ilk maçın ardından transferlerin yerinde yapılmadığını belirterek istifa etmişti. Fethiyespor deplesmanda Keçiörengücü karşısına yardımcı antrenörle çıkarak 2-0 mağlup olduktan sonra Beyhan Çalışkan üçüncü hafta oynanan Fethiyespor Ofspor maçıyla göreve başlamıştı. Fethiyespor Beyhan Çalışkan’la çıktığı 26 karşılaşmada 7 galibiyet 9 beraberlik ve 10 mağlubiyet alırken 22 gol atıp kalesinde 31 gol gördü. Ve 30 puan toplayabildi. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Tarsus İdman Yurduna 3-2 mağlup olmasının ardından teknik direktör Beyhan Çalışkan istifa dilekçesini kulüp yönetimine sundu.
Tarsus İdman Yurdu maçındaki yenilgiden sonra Fethiyespor`a daha fazla zarar vermemek için istifa kararı aldığını belirten Beyhan Çalışkan yaptığı açıklamada "Tarsus maçındaki yenilgiden sonra çok sevdiğim Fethiyespor`a daha fazla zarar vermemek adına istifa ediyorum. Zorlu bir dönem geçirdik. Elimizde zor bir takım vardı. Devre arasında iyileştirme çalışmaları yaptık. Fakat takım olgusunu yakalayamadık. İnşallah bir kan değişikliği takıma ayrı bir sinerji verir. Fethiyespor son 8 haftada alacağı puanlarla ligde kalacaktır. Kimseye kırgın değilim. Başarılı olmak için buraya geldim. Maalesef saha sonuçları gelmediğinden istediğim çizgiyi yakalayamadım. Bana güvenen dostlarımı mahçup ettiğim için üzgünüm. Fethiyespor her zaman benim kalbimde. Gönlüm onlarla beraber olacaktır. Futbolcu kardeşlerime güveniyorum. Yetenekliler. Ancak onların birlikteliği bu takımı başarıya ulaştırır. Taraftarlarımızdan beni affetmelerini diliyorum. Onları çok seviyorum. Fethiyespor`a gelecek hocaya da başarılar dilerim"dedi.
Fethiyespor’u Kartalspor maçına altyapı sorumlusu Fevzi Sevinç hazırlamaya başlarken Fethiyespor’un teknik direktör arayışı sürüyor.