Muğla’nın Ortaca ilçesinde gazinoda kavga ihbarına müdahale eden polis ekipleri, şüpheli 4 kişinin üzerinden 300 gram uyuşturucu madde ve silah ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre; yapılan bir ihbarı değerlendiren Ortaca Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri ilçede faaliyet gösteren bir gazinoda bulunanların 40 kişinin yapılan GBT sorgulamaları sırasında. Şüpheli hareketlerde bulunan A.F.(31), A.C.(35), S.Ç.(29) ve S.Y.(46) gözaltına aldı. Zanlıların otomobil anahtarını vermemeleri üzerine olay yerine çağrılan çekici ile Emniyet Müdürlüğü önüne çekilen otomobilde yapılan aramada ise, otomobil içinde zulalanmış 250 gr kubar esrar, 50 gr toz esrar, içime hazır sarılmış halde sigara kutusunda içime hazır esrar, 100 gr borik asit ve bir adet 7.65 ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait bir şarjör mermi ele geçirildi.
Zanlıların Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan sorgulamaları sonrasında S.Y Savcılık talimatı ile serbest bırakılırken, göz altında bulunan A.F.,A.C .ve S.Ç Ortaca Adliyesine sevk edildi. Soruşturmanın devam ettiği bildirildi.