Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)’ın kuruluşunun 50’nci yılı nedeniyle Muğla Şubesi tarafından açılan "Geçmişten Günümüze Muğla Futbolu ve Basında TÜFAD" konulu sergiyi Muğlaspor Yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör ve futbolcular ziyaret etti.
Teknik Direktör Ercan Erçemtöz, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular Muğla futbolunun 1930’lu yıllardan başlayan ve günümüze kadar olan serüveninin yer aldığı sergi büyük beğeni kazandı. Sergideki fotoğrafları tek tek inceleyen teknik heyet ve futbolcular sergi ziyaretinin ardından toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.
TÜFAD Genel sekreteri ve Muğla Şube Başkanı Alaaddin Naganlu, TÜFAD’ın kuruluşunun 50’nci yılı etkinlikleri kapsamında ilk etkinliği forma dağıtarak gerçekleştirdiklerini söylerken, “İkinci etkinliğimiz sergi oldu. Sergiye vatandaşlarımızın ilgisi beklentimizin de üzerinde oldu. Muğlaspor yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular sergimizi ziyaret etti. Önümüzdeki ay içinde bayanlar futbol turnuvamız ile etkinliğimiz devam edecek” dedi.