MHP Milas İlçe Teşkilatı tarafından tertiplenen ve Mustafa Yıldızdoğan’ın sahne aldığı konserde, yoğun yağmur yağışına rağmen Atapark, tarihi günlerden birini daha yaşadı.
Konser öncesi MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel’in seçim iletişim merkezinde hayranlarıyla buluşan ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan seçimlerin önemine ve ülkücülüğün ne olduğunu ve ülkücülerin nasıl yaşaması, nasıl davranması gerektiğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Hayranlarını kırmayarak fotoğraf da çektiren Yıldızdoğan, konser alanında da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’nu eleştirdi.
Etkinliğin başında başlayan yağmur nedeniyle tüm konuşmalar iptal edildi. Sanatçılar, Erol İleli ve Ozan Manas, yağmura rağmen konser alanını terk etmeyen Milaslılara teşekkür ettiler. Kendi sürelerinden feragat eden her iki sanatçı da insanlar daha fazla ıslanmasın diye ikişer türkü ile konseri tamamladılar.
Konserin son bölümünde sahne alan Mustafa Yıldızdoğan, yağmurunda durmasıyla alandaki artan kalabalığı daha da coşturdu. Türk Bayrağı ve parti bayrakları konser boyunca ellerden düşmezken, alandaki kalabalık tüm parçalarda Yıldızdoğan’a eşlik etti.
“AKP MUĞLA’YI CEZALANDIRIYOR, CHP ÇANTADA KEKLİK GÖRÜYOR”
Tüm konuşmalar iptal edilmesine rağmen sahneye davet edilen MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel konuşmasına “AKP Muğla’yı cezalandırıyor, CHP çantada keklik görüyor” diyerek başladı. Dr. Ferhat Yüksel, “Yine Teşekkürler Milas. Yoğun yağışa rağmen Milas bizimle yürüdünüz, bizimle ıslandınız. Muğlalı olmaktan bir kez daha onur duydum. Sayın Akın Üstündağ merak ediyormuş ya neden bu kadar çalıştığımı. Sayın Üstündağ benim köyümde ‘Seçilmeyecek yerde olsaydım çalışmazdım’ demiş. Çünkü onun derdi koltuk, benim derdim Vatan. Gafil ne bilsin bizim birçok borcumuz olduğunu. Bizim Dersimli değil Tuncelili ülkücü şehidimiz Alper Tunga Uytun’a olan borcumuzu. Nerden bilsin 3 gün ciğerlerine hava basılarak işkence ile şehit edilen Zileli Dursun Önkuzu ağabeyime olan borcumuzu. Nerden bilsin gafil Nur yüzlü Çakıroğlu Fırat’ıma olan borcumuzu. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ne güzel anlatmış bugünleri: “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” diyerek. Akın Üstündağ gibi bir Milletvekili olmaktansa hamal bir “Vatanperver” olmayı tercih ederim” dedi.
Konuşmasında Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın da şahsına “Bu seçim genel seçim MHP adayı niye Belediyeyi eleştiriyor. Belediyeye aday olacaksa zamanı geldiğinde aday olur boyunun ölçüsünü alır” diye konuştuğunu ifade ederek Takat’a da cevap veren MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferhat Yüksel, “Defalarca anlattım bir kez daha anlatayım. Sayın Tokat. AKP Türkiye’nin felaketidir. Türkiye’yi AKP’den kurtarmanın yolu elindeki imkânlarla halka en iyi hizmetle olur. Aynası iştir kişinin lafına bakılmaz. Yaşanacak Türkiye vaat etmek için Yaşanacak Milas yapmalısın önce. Milaslı sana yüzde 50 oy vermiş. Sen hizmet üretmek yerine sadece mazeret üretiyorsun. Meydanlarda laf üretmeyi bırak Sayın Muhammet Tokat. Milas’ı toza çamura gömdün. Halk sağlığı tehdit altında. Ne yüzle çıkıp meydanlarda konuşuyorsun. 1,5 yıl olmuş köylere bir çivi çakmamışsın. Çünkü AKP’ye karşı oldukları için CHP’ye mecbur oy verirler deyip Milaslıyı çantada keklik görüyorsunuz. Milaslıma, Muğlalıma kim hizmet etmezse onu eleştiririm” ifadelerine yer verdi.
Yoğun yağışa rağmen alanı dolduran Milaslılara “3 Hilal’i Sodra Dağı’nın tepesine dikmeye var mısınız? Muğla semalarında 3 Hilal’i dalgalandırmaya var mısınız? Liderimiz Devlet Bahçeli’yi Başbakan yapmaya var mısınız?” diye soran Dr. Yüksel’e Milaslılar “Varız” diye cevap verdi. Yüksel “Dava Arkadaşlarımın hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Ne mutlu Türküm diyene...” diyerek konuşmasını tamamladı.
Konserin sonunda MHP Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, Belediye Meclis Üyesi Kasım Özkan ve İlçe Kadın Kolları Koordinatörü Ayşe Tavaslı, konuk sanatçılara birer teşekkür plaketi verdiler.
Konsere MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP Muğla Milletvekili-MYK Üyesi ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan, MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel ve Nazmi İyibilir, Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Aşkın Yıldız, Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Yatağan İlçe Başkanı Serkan Uzun, Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci, Kavaklıdere İlçe Başkanı Ümit Alper, Milas Ülkü Ocağı Başkanı Mustafa Kalyoncu, Didim Ülkü Ocağı Başkanı Mehmet Uçkaç, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın kolları ve ocak temsilcileri, MHP’li Milas Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra binlerce Milaslı katıldı.