Muğlaspor Yönetim Kurulu önümüzdeki sezon ardından takımın başına Aydınlı Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin’i getirdi. Daha önce Aydınspor, Çine Madranspor, Aydınspor 1923 ve Anadolu Üsküdar takımlarında teknik sorumlu olarak görev yapan ve son olarak geçtiğimiz sezon amatör ligde Sökespor’u şampiyon yaparak BAL’a yükselten Tekin, gelecek sezon Muğlaspor’un başarısı için mücadele edecek.
BAL liginde zirve mücadelesi yapmak istediklerini belirten Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, yöre futbolunu çok iyi bilen Tevfik Hoca ile Muğlaspor’un başarılı olacağını söyledi.
Profesyonel ligde 1995-96 sezonunda Aydınspor’da önce antrenörlük daha sonrada Profesyonel Takım Teknik Sorumluluğu yapan Tevfik Ata Tekin daha sonra 2008-2010 yılları arasında Çine Madranspor’da Amatör Takım Teknik Sorumlusu olarak görev aldı. 2010-2011 sezonunda yine Çine Madranspor’da BAL Takım Teknik Sorumluluğuna getirilen Tekin, bir sonraki sezonda ise Aydınspor 1923’de Profesyonel Takım Teknik Sorumluluğunda bulundu. 2012 yılında tekrar Çine Madranspor’da BAL Takım Teknik Sorumluluğu yapan Tevfik Ata Tekin, 2013 yılında 3 Lig ekibi Anadolu Üsküdar takımında Profesyonel Takım Teknik Sorumlusu oldu. Geçtiğimiz sezon ise Aydın Amatör Lig ekiplerinden Sökespor’da Amatör Takım Teknik Sorumlusu olan Tekin takımını bu ligde şampiyon yaparak BAL’a yükselmesini sağladı.