Bölgesel Amatör Ligi 7. Grup’ta ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Futbol Takımı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.
2014-2015 sezonunun tamamlanmasına haftalar kala namağlup unvanını devam ettirerek şampiyonluğunu garantileyen B.B.Bodrumspor’un futbolcuları ve teknik heyeti, Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ve kulüp yöneticileri birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile makamında bir araya geldi. Üçüncü lige çıkan yeşil beyazlı takımın futbolcuları ve teknik heyet ile yöneticilerini tebrik eden Başkan Kocadon ayrıca her maçta takımlarını yalnız bırakmayan Bodrumspor’un taraftarlarına da teşekkür etti. Sohbet havasında, neşeli bir ortamda geçen ziyarette Mehmet Kocadon, futbolcular ile şakalaşarak şampiyonluk sevincini paylaştı.
“BENİM İÇİN EN ANLAMLI HEDİYE”
Kendisine hediye edilen, üzerinde futbolcuların imzasının bulunduğu Bodrumspor formasını görünce duygulu anlar yaşayan Başkan Kocadon, “Futbolcu kardeşlerimin imzası bulunan bu forma, 2009 yılından bugüne kadar bana verilen en anlamlı hediye. Bodrum bayrağı; sporda, sanatta, kültürde, turizmde yani kısaca her arenada her yerde dalgalanacak. Hediyeniz için teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.
“TÜRKİYE’NİN DÜNYAYA AÇILAN EN MEDENİ KAPISI BODRUM’A YAKIŞIR BİR TAKIM OLDUK”
Konuşmasının devamında Başkan Kocadon, “Erol Tok Hocamıza da teşekkür etmek istiyorum. Kendisi, takımımıza büyük katkılar sağladı. Bu süreçte takımımız çok iyi motive oldu; arkadaşlık, sevgi, saygı ve birlikte mücadele etme gücü takımımızda hiç mi hiç eksik olmadı. Bir kolej takımı havası vardı. Ligin çekişmeli atmosferinden dolayı ilk haftalar sinirler zaman zaman gerildi. Bodrum, dünya barış topluluğu gibi yaşanılan ve dil, din, ırk, mezhep ayrımı yapılmadan bütün dünyadaki insanların yaşadığı, kaynaştığı bir yerdir. Bodrum Belediye Başkanı olarak Bodrum’un en medeni yer olmasından dolayı övünüyorum. Ama bu kadar medeni olup da tribündeki seyircimizin ceza alması, maç anında futbolcu kardeşlerimizin seyircilerin önünde birbirleriyle tartışmaları gibi olayların cereyan etmesi üzerine Rıza Başkanıma; ’Böyle görüntüler devam edecekse şampiyonluk falan istemiyorum’ diye de serzenişte bulundum. Fakat teknik ekip ve Erol Hocamız hemen devreye girerek takım ile konuşup sorunu çözdü ve takımımız çok güzel maçlar oynadı. Bu şampiyonlukta emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ederim.” dedi.
Kulüp Başkanı Rıza Karakaya ise Bodrum dışından televizyon kanallarının kendisini telefonla aradıklarını ve her maçta rakiplerini en iyi şekilde ağırlamış olmaları nedeniyle kendilerine teşekkür ettiklerini söyledi.
“BODRUM OLARAK FARK YARATIP HERKESE DOSTLUK HAVASINDA GEÇEN BİR LİG İZLETTİK”
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da Rıza Karakaya’nın sözlerini destekleyerek; “Maçlar boyunca Bodrum’da çok iyi ev sahipliği yaptık. Her kesimden tebrik ve teşekkür mesajları alıyoruz. Grubumuzdaki rakiplerimizin hemen hemen hepsinin başkanları ile görüştük, tanıştık hatta maçları hep birlikte yan yana izledik ve bol bol sohbet ettik. Bodrum olarak fark yaratıp herkese dostluk havasında geçen bir lig izlettik.” şeklinde açıklama yaptı.
“SON ÜÇ HAFTAYI DA KAYIPSIZ ATLATACAĞIMIZA GÖNÜLDEN İNANIYORUM”
Bodrumspor’un bu sezon gösterdiği başarılı performansından dolayı Teknik Direktör Cem Cambaz ve ekibini ayrıca tebrik eden Başkan Kocadon; “Bitime üç hafta kala namağlup şekilde şampiyon oldunuz. Kalan maçlarda da yenilmeyerek tüm liglerden farkımız olmalı. Son üç haftayı da kayıpsız atlatacağımıza gönülden inanıyorum.” dedi.
TEKNİK DİREKTÖR, DESTEKLERİNDEN DOLAYI BAŞKAN KOCADON’A TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Kocadon ziyarette ayrıca Kulüp Başkanı Rıza Karakaya ve kulübün sportif direktörü Erol Tok’tan takımın son durumu hakkında bilgi aldı. Son üç haftaya girilirken Başkan Kocadon’un, takımda sakat futbolcuların olup olmadığı şeklindeki sorusunu da cevaplayan teknik direktör Tok, takımda iki futbolcunun sakatlığının bulunduğunun bilgisini vererek; takıma büyük destekler veren, kazanılan şampiyonlukta önemli bir payı bulunan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a, Bodrumsporlu futbolcular adına teşekkür etti.
“BİZİMLE OMUZ OMUZA YÜRÜDÜNÜZ”
Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ise lig başlamadan önce kulüp binasında yazdığı yazıyı cep telefonundan Mehmet Kocadon’a gösterdi. Karakaya; “Başkanım. Daha ligler başlamadan önce, 2 Eylül’de, kulüp binasında bulunan dolabın üstüne silinmeyen kalem ile ‘Namağlup Şampiyon’ yazıp tarihi de belirterek imzamı atmıştım. O gün içimden geçmişti. Çok şükür ki bitime üç hafta kala yenilmezliğimizi devam ettiriyoruz. Allah razı olsun. Futbolcu kardeşlerimizin sayesinde ligde namağlup olarak şampiyonluğumuzu ilan ettik. Siz de bu şampiyonluk yolunda bizimle omuz omuza yürüdüğünüz. Takımım ve tüm Bodrum şehri adına, Bodrumspor’a verdiğiniz destekler için size çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
Ziyaretin ardından şampiyon takımın futbolcuları, teknik heyet ve yöneticiler, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.