Fethiye’de Trafik Haftası nedeniyle okullarda düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler sunuldu.
Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri alkışlar arasında sunuldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’nce okullarda trafik konulu düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları sonucunda dereceye giren öğrencilere Trafik Denetleme Amiri Baş komiser Nuri Çınaklı ödüllerini verdi. Bu tür etkinliklerin toplumda çok büyük yararları olduğuna dikkat çeken Baş komiser Çınaklı: “Yaptığımız yarışmanın sonucunda öğrencilerimizin emeğinin boşa gitmemesini istedik. Böylece onları daha güzel işler yapmalarına da teşvik edeceğimize inanıyoruz. Ödül alan öğrencilerimizi tebrik ederim” dedi.
Trafik Denetleme Amiri Baş komiser Nuri Çınaklı açıklamanın ardından dereceye giren öğrencilere ödüllerini vererek öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.