Turgutreis Yelken Kulübü’nün yönetim kurulu üyeleri, düzenlenen genel kurulun ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.
Bodrum’un Ortakent Yahşi Mahallesi’ndeki Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete Turgutreis Yelken Kulübü Başkanı Enver Çoban ile Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri; Hakkı Mandalinci, Cevat Kalfa, Fuat Yıldırım, Kazım Moral, Avni Caner ve Erkut Söylev katıldı. Nisan ayının sonunda yaptıkları genel kurulun ardından yeni oluşturdukları yönetim kurulu ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etmek istediklerini ifade eden Kulüp Başkanı Enver Çoban şunları söyledi:
“İki dönemdir kulüpte başkanlık yapmaktayım. 6 yıllık bir kulübüz. Yapılan son genel kurulda yeni üyelerimizi de kabul ettik. Türkiye şampiyonu ve Avrupa şampiyonu sporcular yetiştiriyoruz. Ayrıca başarılı 3 - 4 sporcumuz da Milli Takım’da mücadele etmektedir. Çalışmalarımızı, özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin önünü açmak ve her geçen gün daha iyi başarılar elde etmek için sürdürüyoruz.”
Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Mehmet Kocadon’a yaptıkları ziyarette ayrıca İtalya’nın Garda Gölü’nde yapılan Laser Euro Cup’ta 2014 ve 2015 yıllarında Laser 4,7 sınıfında Avrupa şampiyonu olan Turgutreis Yelken Kulübü sporcusu Onur Mandalinci’nin elde ettiği şampiyonluk sevincini de paylaştılar.
Yönetim kurulu ziyaretlerinde, Başkan Kocadon’a, kulübün bayrağını da hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.