Muğla’nın Fethiye ilçesi Akarca Mahallesi Yerguzlar caddesinde ikamet eden Güney Doğu Gazisi Serdal Doğan’ın uzun yıllar yaşadığı evsel bağlantı sorununu Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri çözdü.
Babası emekli Uzman Çavuş Tahsin Doğan’ın destekleriyle yaşama tutunan Gazi Doğan, her yağmur yağışı sonrası evinin sular altında kalması üzerine geçmiş dönemde birçok kez ilgililere şikâyetini iletti. Gazi Doğan’ın evi, çevre binaların kotuna göre daha alçakta kalması nedeniyle geçmiş dönemde yapılan çalışmaların sonuç vermemesi üzerine MUSKİ ekipleri çalışma başlattı. 6. Bölge Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplere aktarılan şikâyet üzerine çalışmaları hızlandıran MUSKİ ekipleri, Gazi Doğan’ın evsel bağlantısını yenileme çalışmasını başlattı. Yerinde kontrol edilen ve çalışmalara başlayan ekipler, bir günlük çalışmanın ardından Gazi Serdal Doğan’ın sorununu çözdü.
MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, ihbarın geldiği ilk gün itibarıyla çalışma başlattıklarını belirterek, “Gazimiz Serdal Doğan’ın şikâyetinin giderilmesi için evine yakın olan M. Akif Ersoy caddesinden Yerguzlar caddesine yeni şebeke hattı çektik. Yeni bir hat çekerek alçak olan evin evsel bağlantısını yükselttik. Bu sayede Gazimizin sorununu çözmüş olduk. Engellilerimiz ve bu vatan için canını hiçe sayan şehitlerimizin aileleri ile gazilerimize olan borcumuzu onların sıkıntılarını en kısa sürede gidererek ödemeye çalışıyoruz” dedi.