MHP Muğla Milletvekili Adayı Ferat Yüksel, seçim çalışmaları kapsamında Ören Beldesi’nde Pazar ziyareti ile güne başladı.
Ardından Gürceğiz, Akçalı, Bayır, Pinar, Dereköy ve Kalem köylerini ziyaret etti. Aynı gün Çamköy’de Cenazeye katılan Yüksel, akşamda Ketendere Köyü’nde köylülerin sorunlarını dinledi.
Yüksel ve beraberindeki partililer, Ketendere’de köy halkının büyük bir coşkusu ile karşılandı. Köyde MHP’nin koalisyon ortağı olduğu dönemde başlatılan kanalizasyon çalışmasının bıraktıkları durduğunu belirten Yüksel; “7 Haziran’da bize öyle güçlü bir destek verin ki, 13 yıldır iktidarda olanların yapamadıklarını anında yapalım” dedi.
Ketendere Köyü’nde coşkulu bir kalabalık tarafından alkışlar ve sevgi seli ile karşılanan MHP Muğla Milletvekili Adayı Ferat Yüksel, "7 Haziran’da AKP’ye bir Osmanlı tokatı, CHP’ye de güçlü bir şamar vurun. Bunların ikisi de aynı, yok bir birlerinden farkları" dedi.
YETKİ VERİN ANINDA ÇÖZELİM
Ziyareti sırasında köylülerle sohbet eden Yüksel’e Ketendere sakinleri problemlerini iletti. Köylülerin sorunlarını dinleyen Yüksel; “Değerli Ketendere Köylüleri koalisyon ortağı olduğumuz dönemde partimiz tarafından başlatılan kanalizasyon çalışmamız bıraktığımız gibi duruyor. 13 yıldır ülkeyi yönetenler bin 400 metre kalan çalışmamızı tamamlayamadılar. Bırakın tamamlamayı bunun için bir çaba bile göstermediler. 1 yılı aşkın zamandır da CHP’li belediye iş başında onlarda bu konuda sınıfta kaldılar. Hizmet bizim işimiz. Verin bize yetkiyi, anında çözelim sorunlarınızı” dedi.
KÖPRÜDE YAPILIR ELEKTRİKTE ANINDA GELİR
Köylülerin köyün girişindeki birkaç yıl önce yaşanan selde hasara uğrayan köprülerinin yeniden yapılması ve yaylada elektrik olmadığını söylemeleri üzerine Yüksel; “Değerli köylülerim 13 yıldır genel iktidarda olan AKP ve yereldeki CHP’nin birbirlerinden farkları yok. Bunlar hizmet değil, bahane üretirler. Sorunlarınızın çözümü için adres belli. Adres Milliyetçi Hareket Partisidir”