MHP Muğla Milletvekili adayı Dr. Ferat Yüksel, genel iktidardaki beceriksizlikleri nedeniyle hükümeti, yerel yönetimlerde hizmet vermemesi nedeniyle de CHP’yi eleştirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel, güne Dalaman’da esnaf ziyaretleri ile başladı ve akşam iki köy ziyareti ile günlük çalışmasını sonlandırdı. Yüksel, MHP Dalaman İlçe Başkanı Talat Topçuoğlu, Dalaman Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Çelimli ve Kadın Kolları Koordinatörü Duriye Balaban’ın eşliğinde Dalaman’nın esnafı ile buluşan heyet, Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesini anlatıp, MHP’nin tek başına iktidar olması için vatandaşlardan oy istediler. AKP’nin ekonomiye verdiği zarara vurgu yapan Yüksel, esnaflarla yaptığı sohbetlerde, ’12 seneden bu yana ben kalkındım diyen tek bir esnafım yok. Kiminle sohbet etsek borç batağına batmış, adeta devlete muhtaç edilmiş. Bu sanal ekonomiyi düzeltip ve Türk Milletinin geleceğini mimar edecek tek bir parti vardır, o da Milliyetçi Hareket Partisi’dir’ dedi. Renkli sahnelerin gerçekleştiği esnaf gezi esnaf gezisinde bir terzi dükkanına giren Yüksel, ‘Türkiye’nin söküklerini biz dikeceğiz’ dedi.
Yüksel, MHP Milas İlçe Yönetimi ve Kadın Kolları ile beraber Kalınağıl ve Çamlıbelen köylerinde halk ile buluştular. Yüksel, CHP’nin yerel yönetimini eleştirirken şu sözleri söyledi;
“ŞİMDİYE KADAR CHP BELEDİYELERİNDEN NE HİZMET ALDINIZ?”
“Biz Türk Milletinin kararına hep saygı duyduk ve her zamanda duyacağız. Ancak şu soruyu sormakta boynumun borcudur, oylarınızla seçtiğiniz CHP’li belediyelerden bu zamana kadar ne hizmet aldınız? Yolların hali perişan, Milas tozdan geçilmiyor, hizmet yok hizmet. Nasıl olsa bize bu halk oy vermek zorunda diyerek tek bir çivi çakmayan şu belediyeye artık gereken cevabı verme vakti geldi. Benim hemşehrilerim AKP’nin alternatifi olarak CHP’yi görüyor. AKP ne ise, CHP de odur. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım.
“TÜM PARTİLERE KARŞI TEK ALTERNATİF, MİLLİYETÇİ HAREKET’TİR”
Ekonominin, hukukun, terörün ve Türk Devletinin geldiği nokta ortada. Açıkça ifade ediyorum, Türkiye’yi baş aşağı götüren bu girdaptan kurtaracak tek parti Milliyetçi Hareket partisi, tek lideri de Türkmen Beyi Devlet Bahçeli’dir. Tüm siyasi partilere karşı tek alternatif Milliyetçi Harekettir.”