AK Parti Muş Milletvekili Adayı Halis Saltık, Bulanık Haber Gazetesi ve İhlas Haber Ajansı bürolarını ziyaret etti.
Halis Saltık, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Ali Bulut ve partililerle Bulanık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve İhlas Haber Ajansı muhabiri Galip Kılınç’ı ziyaret ederek sohbet ettiler. Halis Saltık, seçim çalışmaları çerçevesinde Bulanık’a gelerek ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, “Yaptığımız çalışmalar esnasında seçmenlerin AK Parti’ye olan ilgi ve güvenlerinin daha da arttığını gördük. AK Parti yıllardır oylarını artıran bir partidir. Bu seçimde AK Parti’nin Muş’ta 3 milletvekili çıkarabileceği görülmektedir. Bu ilgi ve güvene layık olmak için yoğun bir çalışma yürütüyoruz” dedi.
Çalışmalar kapsamında basın mensuplarını da ziyaret ettiklerini belirten Saltık, “Çünkü basın toplumun, halkın sesidir, halkın gücüdür. Güçlü bir basın, güçlü bir toplumu ortaya çıkarır. Halkın arz ve talepleri basın sayesinde dile gelir. Bu nedenle dün olduğu gibi bugün ve yarın da basınımızla el ele vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Bulanık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve İhlas Haber Ajansı muhabiri Galip Kılınç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.