MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Karayolları 116. Şube Şefi Fehim Altıntaş ile yolları inceledi.
Vatandaşların bozulan yolları bildirmesi üzerine Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Karayolları 116. Şube Şefi Fehim Altıntaş’la Malazgirt- Patnos karayolunda incelemelerde bulundu. 2017 yılına kadar Patnos, Malazgirt ve Bulanık arasındaki duble yol çalışmasının biteceğini ifade eden Atasoy, “Şu an yollarımız çok bozuk bir durumda. Ama 2017 yılına kadar Patnos’tan Bulanık’a kadar duble yol olacak. Duble yollara inşallah bizlerde kavuşacağız. Tabi duble yollara kavuşacağız diye bu yolların bakımını onarımını yapmamasızlıkta yapmayacağız. Şu anda duble yol çalışmaları başlamış durumdadır. Vatandaşlarımız biraz daha sabrederse bu yollar çok daha güzel olacak. Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de duble yollarımız olacaktır. Bu yolumuzu programa alan milletvekillerimize ve karayolları bölge müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.
Karayolları 116. Şube Şefi Fehim Altıntaş ise, Patnos- Malazgirt karayolunda duble yol çalışmalarının başladığını belirterek, kış şartlarında bozulan yolların ise önümüzdeki günlerde bakım ve onarım çalışmalarının yapılacağını söyledi.