Muş’ta, uyuşturucu kullanımı ve zararlarının anlatıldığı ‘Ya Umutlarda Biterse’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi tarafından uyuşturucu kullanımı ve zararlarının anlatıldığı tiyatro oyunu sahnelendi. Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen ve keman dinletisi ile tiyatro gösterisinin yapıldığı programa Vali Vedat Büyükersoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartal, Muş Gençlik Merkezi Müdürü Murat Karataş ve vatandaşlar katıldı. Program, keman eğitmeni Serpil Aktaş ve öğrencileri tarafından keman dinletisi ile başladı. Ardından Muş Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü ekibi ‘Ya Umutlarda Biterse’ adlı oyunuyla sahne aldı.
Özellikle genç yaştaki kişilerde giderek yaygınlaşan uyuşturucu kullanımın ne gibi sonuçlar doğurduğunun anlatıldığı oyun, seyirciden büyük alkış aldı. Görsel efektlerin yoğun olduğu oyunda, oyuncuların başarılı performansları dikkat çekti.
Aile içerisindeki iletişim bozukluklarının ve ebeveyn baskısının gençleri yanlış arkadaşlıklara ve madde kullanımına ittiğinin anlatıldığı oyun sonrası verilen kısa bir aranın ardından gecenin ikinci oyunu sahnelendi. Komedi türündeki oyundan büyük keyif alan izleyiciler, kahkahalarına hakim olamadı. Gençlerin buluşması şeklinde geçen gece, tiyatro gösterimlerinin ardından sona erdi.