Niğde Kamu Hastaneler Birliği tarafından demokrasi nöbeti etkinlikleri kapsamında "Milli irade ve demokrasi yürüyüşü" düzenlendi. Etkinliğe Niğde Kamu Hastanelr Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Fatih Balcı ve üyeleri de katıldı.
Yürüyüş etkinliği Bor caddesinde bulunan Dışarı Camii yanında başladı. Burada toplanan binlerce kişi bor caddesi üzerinden tekbirlerle ve sloganlarla yürüyerek, Demokrasi Nöbeti etkinliklerinin yapıldığı Cumhuriyet Meydanı’na geldi.
Demokrasi yürüyüşü ile ilgili konuşma yapan Niğde Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Fatih Balcı, kanlarının son damlasına kadar Türkiye’yi savucaklarını söyledi.
Dr. Balcı, “Demokrasi nöbetinin 20, gününde yine nöbetteyiz. Kamu hastaneler birliği genel sekreterliği olarak halkımızla iç içe olmak adına bugün dışarı caminin önünden meydana kadar bir yürüyüş düzenledik. Buradan yürüyerek meydanda kalabalığa dahil olarak demokrasimize, milli irademize sahip çıktığımızı tüm halkımıza göstermek istiyoruz. Bu ülke bizim, bui ülke hepimizin inşallah hep birlikte el ele verip Türkiye’mize kanımız son damlasına kadar sahip çıkacağız.” dedi.
Cumhuriyet Meydanında kalabalığın içine katılan Niğde Kamu Hastaneler Birliği üyelerini vatandaşlar alkışlarla karşıladılar.