AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider bugünkü ziyaretlerine Nevşehir Devlet Hastanesi ile devam etti. Milletvekili adayları Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları, hasta yakınlarını ve çalışanları ziyaret ederek, moral verdi.
AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala seçim turlarına aralıksız devam ediyor.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile kalabalık bir parti topluluğu ile birlikte, Nevşehir Devlet Hastanesini ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, burada ilk olarak Hastane Yöneticisi Yücel Şal’ı ziyaret etti.
Nevşehir Devlet Hastanesi Yöneticisi Yücel Şal’dan Hastanede yürütülen çalışmalara ilişkin olarak bilgiler alan AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, daha sonra Hastane Müdürü Erhan Çınar’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Nevşehir devlet Hastanesinde ki servislerde yatan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, tedavi altındaki hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Öte yandan hastane personelleri ile de sohbet eden AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, hem Miraç Kandili olması hem de Hemşireler Haftası nedeni ile de karanfil dağıttı.
AK Parti iktidarlarından önce hastanelerde sıra alabilmek için sabah ezanından önce kuyruğa girildiğini hatırlatan AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, “Hastalarımız kuyruğa 3 kişi giriyordu. Yaşlılarımız ayakta duramıyordu. İlaç almaya gittiğimiz zaman saatlerce bekledikten sonra 4 kutudan 2’sini ancak alabiliyorduk. Ameliyat olacak hastalarımıza aylar hatta seneler sonraya gün veriliyordu. Ameliyat sırasını beklerken ölen vatandaşlarımızı unutmayalım. Ameliyat için verilen bıçak paralarını unutmayalım. Vefat eden vatandaşlarımızın cenazeleri bile rehin alınıyordu. Senet karşılığı cenazesini çıkaran hemşehrilerimizi çok iyi hatırlıyorum. Bu yaşananlar devletin hastanelerinde oluyordu. O günler çok eskiden değildi bundan 13 sene önceydi. AK Parti hükümetlerinin her alanda olduğu gibi sağlıkta çok önemli projelere devrim niteliğinde projelere imza attık. AK Parti döneminde sağlıkta önemli atılımlar gerçekleştirdik. Kişi başına düşen doktor sayısı, hemşire ve hasta bakıcı sayısı arttı. Artık helikopter ambulanslarımız var. Acil hastalarımız hızlıca ulaştırılıyor. Türkiye sağlıkta o kadar gelişti ki ambulans uçaklarımız var. Sistemi ileriye daha iyiye taşımak zordur ancak geriye gitmesi Bir Cihan devleti olma yolunda ilerleyen Yeni Türkiye, işte budur. Hemşerilerimizden sandığa giderken o çaresiz günlerimizi bir kez daha düşünmelerini rica ediyorum. ” diye konuştular.
AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, daha sonra Nevşehir’de ki Özel Hastaneleri ziyaret ederek, hastaları, hasta yakınlarını ve çalışanları ziyaret etti.