Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Türkiye’nin son 13 yıllık süreçte 3,5 kat oranında bir büyümeyi sağladığını belirterek, bunun ülkedeki siyasi istikrar, güçlü iktidar, iyi yönetim ve güvenin eseri olduğunu ifade etti.
Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir milletvekilleri ve Milletvekili Adayları Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, çok sayıda daire müdürünün yanı sıra vatandaş topluluğunun katıldığı törende konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bu tesisin Nevşehir için bir istihdam kaynağı oluşturduğuna işaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Ürgüp yolu üzerinde hizmete kazandırılan Hacıbayram Kebap ve Baklava Tesisi’nin açılışına katılan eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, tesisin hayırlı olması temennisinde bulundu. Bozdağ, Türkiye’de istikrarlı bir yapının bulunduğunu belirterek, sağlanan bu istikrarın Türkiye’nin hızla büyümesi ve kalkınmasının en temel taşlarından biri olduğuna işaret etti. Bozdağ, “Türkiye’de ortaya konulan siyasi istikrar,güçlü iktidar,iyi yönetim ve güven bir arada bulunduğunda nasıl bir sonucun olduğu ortaya çıkıyor. Son 13 yılda ülkemiz 3,5 kat oranında büyüdü. Bu da her alanda gelişmeyi ve kalkınmayı getirdi” dedi.
Daha sonra Hacıbayram Kebap ve Baklava Tesisi’nin açılışı Hafız Mahmut Sami Kemikkıran Hoca Efendi’nin yaptığı duanın ardından eski Adalet Bakanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ve Milletvekili adayları Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve daire müdürlerinin de katıldığı törenle açıldı.