Forum Sanat Kulübü Yılsonu Sergisi düzenlenen törenle açıldı.
Forum Kapadokya AVM ile Nevşehir Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Forum Sanat Kulübünde düzenlenen çeşitli kurslara ait yılsonu sergisinin açılış törenine Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Doğan Kürekli, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Özdemir, Forum Kapadokya AVM Müdürü Uğur Arısoy ve çok sayıda davetli katıldı.
Serginin açılışında konuşan Forum Kapadokya AVM Pazarlama Müdürü Aykut Bolat, 2 yıldır Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği halinde Forum Sanat Kulübünde çeşitli kurslar düzenlediklerini ve kurslara herkesimden yoğun bir ilginin olduğunu söyledi. Açılan kursları başarıyla bitiren kursiyerlere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Onatlı kurs bitirme sertifikası da verildiğini kaydeden Bolat, sanata ve sanatçıya desteklerini bundan sonraki süreçte de sürdüreceklerini vurguladı.
Konuşmaların ardından Forum Sanat Kulübünde açılan kağıt rölyef, ahşap boyama, kurdele nakışı, tel kırma, el örgüsü, yağlı boya, rapido, minyatür, tezhip,hüsnü hat, sabun, resim, fotoğraf ve ahşap yakma kurslarındaki kursiyerler tarafından yapılan eserlerin yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi.
Forum Kapadokya AVM içerisindeki sergi bir hafta boyunca açık kalacak.