Türk Kızılayı Ürgüp Şubesi tarafından Ürgüp ilçesine bağlı Ulaş Köyü, Sofular Köyü ve Aksalur Mahallesindeki ilkokullarda öğrenim gören öğrencilere giysi, kitap ve kumbara dağıtıldı.
Türk Kızılayı ve LC Waikiki’nin beraber yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi kapsamında köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımında bulunularak kumbara ve kitap hediye edildi.
Giysi yardımı ve hediyelerin dağıtılması amacıyla düzenlenen programa Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, Ürgüp Jandarma Komutanı Okan Özcan, Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir ve Kızılay Ürgüp Şube Başkanı Mehmet Yaman katıldı.
Programda Konuşan Türk Kızılayı Şube Başkanı Mehmet Yaman, öğrencilere yönelik düzenledikleri çalışmalarda kendilerine destek veren Kaymakam Balcı ve daire müdürlerine teşekkür etti.
Yaman, “Programımızda öğrencilerimiz çok mutlu oldu. Bizlerde elimizden geldiği kadar okullarda öğrencilerimizle buluşuyor onlara çeşitli hediyeler vererek Türk Kızılay’ını tanıtıp daha fazla kitlelere ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.