Ünlü tiyatro oyuncusu ve yönetmeni Turgay Tanülkü , beraberindeki bir grup tiyatro sanatçısı ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.
Adalet Bakanlığı ile Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü ‘nün sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde yürüttükleri proje kapsamında ülke genelindeki ceza tutukevlerindeki tutuklu ve hükümlülere yönelik olarak sahneye uyarlanan ‘Son Kuşlar” isimli oyunun yönetmenliğini ve başrolünü oynayan tiyatro sanatçısı Turgay Tanülkü, Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaretinde Nevşehir’de olmaktan mutlu olduklarını belirtti. Cezaevlerindeki tutuklu ve hükümlülere yönelik Son Kuşlar isimli eseri geçtiğimiz günlerde Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza tutukevinde sahnelediklerini dile getiren Tanülkü, geçtiğimiz yıllarda belirli aralıklarla çekimler için Nevşehir’e geldiğini belirterek Kapadokya bölgesinin Türkiye turizmi açısından da oldukça önemli bir konumda olduğunu ifade etti.
Tiyatro sanatçıları Volkan Korhan, Resul Dündar ve M. Sultan Elgün’ünde hazır bulunduğu ziyarette Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Devlet Tiyatrosu’nun değerli sanatçılarını Nevşehir’de görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, sanatçılara ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.