Niğde’de katıldığı bir program sonrası Nevşehir’e gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO)Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Başkanı ile bir araya gelerek bir süre görüştü.
NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Ali Öbekli, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Yıldız,İrfan Karaca, Habil Uluer,Sedat Cantekin ve NTSO Genel Sekreteri İsmail Hakkı Aydoğan’ın bulunduğu görüşmede NTSO çalışmaları ve planlanan çalışmalar ele alındı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı tüm Oda ve Borsaların bulundukları il ve ilçelerde üretime katkı sağlamak ekonomiye katkı sağlamak için çalışmalar yaptığını belirten TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Nevşehir’in gelişmekte olan Sanayisi’nin önümüzdeki yıllarda en az turizm kadar gelir getireceğini ve istihdam oluşturacağını belirterek, bu konuda yoğun çalışmalar yapan başta Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere Borsa Başkanımızı ve tüm Nevşehirli işadamlarımızı tebrik ediyorum.” dedi.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu daha sonra NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile birlikte Antalya’da katılacağı programa uğurlandı.