7 Haziran Genel Seçimleri sonrasında Niğde’den Milletvekili seçilen AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, bugün mazbatasını Seçim kurulundan aldı.
Milletvekilliği mazbatasını Partililerle birlikte Niğde Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Ağır’dan alan Özegen, mazbata töreninden sonra açıklamalarda bulundu.
Özegen, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Başta oylarıyla bu güzel temsili bize nasip eden tüm Niğdeli hemşerilerimize, partimize, Sayın Başbakanımıza bizi böyle bir göreve layık görerek parti listesine koyması ve 60 gün seçim çalışmasında sessiz kahramanlarımızdan İl Başkanımızdan, Ak partinin sandık müşahitlerine kadar teşkilatlarımıza bu mazbatayı onlara atfen aldım. İşin gerçek sahibi onlardır. Genç İl Başkanımız, ilçe başkanımız, kadın ve gençlik kollarıyla onların emanetini onlarla teslim aldık. Ankara’da inşallah Aziz Türk milletinin bu emanetine sahip çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Demokrasilerde yarışlar olacaktır, kazananlar, kaybedenler olacaktır. Ben hem kazanan hem de kaybeden tarafta oldum. Ben tüm seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Diğer milletvekili arkadaşımızda seçimler nedeniyle rahatsızlığından dolayı beraber alamadık” dedi.
Mazbata töreninde Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir’de bir açıklama yaptı.
Başkan Özdemir, “Partimize bu güveni gösteren Niğdeli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Niğde’de yüzde 50 oranında bir güven gördük. Çok güzel bir oran aslında. Ama bize düşen analiz yapıp bir sonraki seçimde oy oranımızı nasıl artırabiliriz bunun analizini yapacağız” diye konuştu.
Başkan Faruk Akdoğan ise, “ Bu şerefli göreve seçilen 3 Milletvekillerimize hayırlı olsun dilerim. Seçim kampanyası süresince teşkilatımızın gösterdiği performansa, adaylarımızın gösterdiği performanstan dolayı teşekkür ediyorum. Bir demokrasi şöleniydi. Şimdi seçim bitti geçim zamanı başladı. İnşallah Niğde’miz güzel hizmetlere kavuşmaya devam eder” şeklinde konuştu.