Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramının 96. Yıl etkinlikleri çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen öğretmenler arası Masa Tenisi turnuvası 25 Mayıs Pazartesi günü yapılan final müsabakaları ile tamamlanmış oldu.
Mayıs ayı boyunca süren müsabakalara ilçe merkez, köy ve kasabalarda görev yapan masa tenisi sporu ile ilgilenen öğretmenler katıldı. Final müsabakalarının nefes kestiği maçlar sonucunda finale Emrah Çalgın ve Hüseyin Özkan kaldı.
Final müsabakası sonunda Hüseyin Özkan Şampiyon oldu. Final müsabakalarında hazır bulunan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Murat Yurter ve Uğur Pekdemir derece giren öğretmenlere kupa ve madalyalarını takdim ettiler.
Ödül Töreninde konuşma yapan Şube Müdürü Uğur Pekdemir Öğretmen arkadaşlarım sporun yaşı olmadığını göstermiş oldular ve örnek teşkil ettiler.
Pektemir daha sonra yaptığı açıklamada ise, "Bor’da uzun zamandır yapılmayan öğretmenler arası masa tenisi turnuvasını böylelikle tamamlanmış olduk. Bu sebeple tertip komitesinde bulunan Emrah Çalgın, Emrah Bengi ve Cemal Pesek hocalarıma ve turnuvaya destek sağlayan Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğüne teşekkür ediyorum" dedi.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Yurter ise turnuvanın amacına ulaşmış olduğunu görmekten mutluluk duyduklarını, farklı okullarımızdan pek çok arkadaşımızı bir araya getiren bu etkinlik sayesinde sporun sosyal gelişime olan katkısını böylelikle hep birlikte görmüş olduk diyerek katılan tüm öğretmenlere teşekkür etti.
Kıyasıya geçen ve centilmence başlayıp güzel bir şekilde sonuçlanan müsabakalar sonucunda sıralama şu şekilde oluştu.
1.Hüseyin Özkan-İmam Hatip Ortaokulu
2.Emrah Ragıp Çalgın-Şehit Nuri Pamir Anadolu Lisesi
3.Ertan Dursun-İrfan İlk Endüstri Meslek Lisesi
4.Cemal Pesek-İmam Hatip Ortaokulu