Toplum Destekli Polislik Şubesinde görevli Komiser Saadet Koyuncu, toplum destekli polisliğin en büyük yardımcısının vatandaşlar olduğunu söyledi.
Niğde Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri tarafından Selçuk Mahallesinde huzur toplantısı düzenlendi.
19 Mayıs Orta Okulu toplantı salonunda gerçekleşen mahalle huzur toplantısına çok sayıda vatandaş katıldı.
Toplum Destekli Polislik Şubesinde görevli Komiser Sadet Koyuncu: “Niğde merkez beş altı bölgeye ayrılmış, her alt bölgede mahalle polisi görevlendirilmiştir. Mahalle polislerimize internetten e-devlet şifresiyle www.türkiye.gov.tradresinden e-posta ile ulaşılabilir. Toplum destekli polisliğin en büyük yardımcısı vatandaşlarımızdır. Temel hedefimiz mahalle muhtarı, esnaf, okul yöneticileri, apartman-site yönetimi ve diğer sivil toplum örgütleriyle işbirliği yaparak, şehrimizi yaşanabilir, daha güvenli daha huzurlu bir hale getirmektir” dedi.
Komiser Koyuncu, açılış konuşmasının ardından slayt eşliğinde yankesicilik, dolandırıcılık, ev ve işyeri hırsızlıklarına karşı alınacak önlemleri anlattı.
Niğde Halk Sağlığı Müdürlüğünden görevlisi toplantıya katılanlara madde bağımlılığının belirtileri insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkileri ve kullanımının önlenmesi konulu seminer verdi.