Ordu’da iki hayırsever vatandaşın ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Altınordu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na(SYDV) bağışladığı 6 adet akülü araç engellilere teslim edildi.
Konuya ilişkin açıklama yapan Altınordu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hayriye Tut, akülü araçları ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. Hayır yapan vatandaşların çok önemli bir davranış sergilediğini ifade eden Tut, yardıma muhtaç ailelere hayırsever vatandaşların yardım eli uzatmaktan çekinmediğini belirtti.
Altınordu SYDV’nin bu zamana kadar akülü araç anlamında en yüksek bağışını hayırsever vatandaşlar tarafından ortaklaşa yapıldığını aktaran Hayriye Tut, "Vakıf olarak mağdur durumda olan vatandaşlara zaten nakdi ve ayni yardımlar yapılıyor. Hayırsever kişilerin devletin yanında olarak ekonomik seviyesi düşük olan insanların elinden tutma isteği bizleri daha da duygulandırıyor. Aynı zamanda baharın gelmesi, havaların iyiye gitmesi nedeniyle engelli kişilerin de dışarıda gezmek isteyeceği, yapılan bağışların zaman ve kişiler açısından çok isabetli olduğunu gösteriyor. Bu bağışlar engellilerin bahar ışığı niteliğinde. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak bağışta bulunan hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.