Altınordu Belediyesi her noktada yol bakım onarım çalışmalarına devam ediyor.
72 mahalleye 72 kilometre beton yol projesi ile dış mahallelerde beton yol çalışmasını sürdüren Altınordu Belediyesi, bir yandan da sıcak asfalt çalışmasını bütün hızıyla sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında İlçelerden gelen ve mahalle minibüslerinin durak noktası olarak kullandığı Ordu İmam Hatip Lisesi yanındaki minibüs durağı sıcak asfalt ile asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.
Yapılan çalışmaları Başkan yardımcıları Aydın Şaşmaz ve Fatih Evli ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yapılan her çalışmanın milletin mutluluğu ve refahı için yapıldığını söyledi. Başkan Tekintaş, “Bu alan yaklaşık olarak bin 200 metre karelik bir alan. Daha önce sıkıntılı olan ve çevrede bulunan bina sakinlerini rahatsız eden bir durum söz konusuydu. 30 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlarımıza yapımı konusunda söz verdiğimiz bir alan çalışmasıydı. Bugün bu sözümüzü yerine getirmiş olduk. Altınordu Belediyemiz ile Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin özverili çalışması sonucunda bu alana yakışır güzel bir toplanma alan ortaya çıktı. Bu gibi alanların sayısını artırarak minibüs esnafımızın sıkıntılarını gidermeye çalışacağız. Unutulmamalıdır ki, yapacağımız her çalışma milletimize yakışır bir çalışma olacaktır. Milletimizin bize olan desteğine ve inancına her zaman layık olmaya çalıştık, bundan sonra da layık olacağız" dedi.
Öte yandan Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Şahincili Mahallesi’nde yol genişletme ve sıcak asfalt çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.