Altınordu Belediyesi, kırlık alanda bulunan mahallelerde kaldırım, yol açma ve genişletme çalışmalarına hız verdi.
Mahallelerde yeni yolların açılması çalışmaları gerçekleştiren Altınordu Belediyesi, halen Cumhuriyet Mahallesi 1233,1234,1235 nolu sokaklar ile Nazif Bey Caddesinde yol açma ve genişletme çalışmalarına ağırlık verdi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçe yaşamının kolaylaştırılması için çalışmaların aralıksız devam edeceğini kaydetti.
92 MAHALLEDE YOĞUN ÇALIŞMA
92 Mahallede yeni yol açma ve var olan yolları genişletme çalışmalarının aralıksız devam ettiğinin altını çizen Başkan Tekintaş, hedeflerinin yol sorununu ortadan kaldırmak olacağını belirterek, 92 mahallede ‘el atmadık, ayak basmadık’ alan bırakmayacaklarını söyledi.
Tekintaş, “30 Mart yerel seçimlerinde milletimiz bizlere hizmet etme yetkisi verdi. Bizde milletimizden aldığımız bu yetki ile birlikte çalışmalara başladık. Çoğu mahallelerimizde yeni yolların yanı sıra beton yol çalışması ve sıcak asfalt çalışması yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Bizim amacımız milletimize hizmet etmek onun için her anımızı milletimize hizmet ederek geçiriyoruz. Söz verdiğimiz gibi çalışıyoruz. Büyükşehir Ordumuzun en büyük ilçesi olan Altınordu ilçemizin yıldızını her geçen gün parlatmaya ve ilçenin standardını yükseltmeye devam ediyoruz” dedi.