Ünye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, el sanatları ve giyim kursları sonunda ortaya konan çalışmaları açık havada sergiledi.
Sergi açılışına Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel, Halk Eğitim Müdürü Mustafa Erdoğan, daire amirleri, okul müdürleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Açılış konuşması yapan Halk Eğitim Müdürü Mustafa Erdoğan, hedeflerinin 500 kurs ve 10 bin kursiyer olduğunu belirtti.
Erdoğan konuşmasında, "Biz merkez olarak bu yıl 500 kurs 10 bin kursiyer hedeflemiştik. Bu kurs hedefimize doğru yaklaşıyoruz. Şu ana kadar 463 kurs 9 bin 300 kursiyere ulaştık. Geçen yıl Halk Eğitim Merkezi olarak 418 kurs açılmıştı. Bu yıl şu ana kadar biz bu sayıyı yüzde 20 civarında aşmış bulunuyoruz. İnşallah hedefimiz ileride daha büyük sayılara, daha büyük rakamlara ulaşmak. Bugün burada el sanatları ve giyim kurslarımızın değerli öğretmen ve öğrencileri tarafından öğretilmiş olan el emeği, alın teri, göz nuru olan ürünlerin açılışını yapıyoruz. Umarım beğenirsiniz. Burada alan dar olduğu için ürünlerin çok cüzi bir kısmı sergilenmekte. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.