AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Osmaniye mitingini 2 Mayıs Cumartesi günü yapacak.
Başbakanın gelişi ile ilgili basın toplantısı düzenleyen AK Parti Osmaniye İl Başkanı Av. Hamza Tor, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 2 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’da Devlet Bahçeli Bulvarı’nda Osmaniyeliler ile buluşacağını söyledi.
Osmaniye’nin 2 Mayıs’ta tarihi bir mitinge ev sahipliği yapacağını belirten Tor, “3 Ocak’ta il kongremiz için Osmaniye’mizi onurlandıran Sayın Başbakanımızı yeniden şehrimizde ağırlayacak olmanın heyecanını ve sevincini yaşıyoruz. 3 aylık bir aranın ardından Başbakanımızın kentimize gelmesi, Osmaniye’yi ve Osmaniyelileri önemsediğinin önemli bir göstergesidir. 2 Mayıs’ta Osmaniyeliler büyük sevgi ve coşku ile Başbakanımızı bir kez daha bağrına basacak. Tüm Osmaniyelileri bu tarihi günün coşkusuna ortak olmaya davet ediyorum” dedi.
“Yeni Türkiye yolunda demokrasi mücadelemiz sürüyor” diyen Tor, “İnşallah 7 Haziran’da bütün geçmiş seçimlerin rekorunu kırarak, milli iradenin güçlü temsilcisi olacağız. Osmaniye’de 4’te 4 yaparak Yeni Türkiye’de güçlü şekilde yer almak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya Merkez İlçe Başkanı Cihat Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Meryem İci, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Enes Demir ile teşkilat üyeleri katıldı.