Yıldızeli ilçe genelinde uygulanan “Madde Bağımlılığına Hayır” projesi kapsamında düzenlenen turnuvalarda başarı elde eden öğrencilere ödülleri verildi.
Kültür merkezinde yapılan törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Akif Şahin, Şube Müdürü Muzaffer Sankur, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Törende konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Akif Şahin, “İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Can Pınar öncülüğünde Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesinin alt kolu olarak madde bağımlılığı ile mücadele çalışmaları başlattık. Proje kapsamında çeşitli yarışmalar düzenledik. Düzenlemiş olduğumuz bu yarışmalara öğrencilerimiz oldukça yoğun bir katılım gerçekleştirdiler. Bu anlamda tüm okul idarecilerimiz, öğretmen ve öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyorum.”dedi.
Şahin,”Yarışmalarda ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde toplam 46 öğrencimiz dereceye girerek ödül almaya hak kazandı. Bu projelerimiz her yıl çeşitli şekillerde devam edecektir. Katılım sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin de başarılarının devamının diliyorum.” diye konuştu.
Törende birinci olan öğrencilere tablet verilirken diğer öğrencilere ise çeşitli hediyeler verildi.