Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Çark Caddesi’nde faaliyet gösteren esnaf ile bir araya geldi. Programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekili adayları Mustafa İsen ve Recep Hacıeyüpoğlu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, muhtarlar, basın mensupları ile çok sayıda esnaf katıldı. Gerçekleştirilen buluşmada esnaf ile işbirliğine büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Toçoğlu, “Esnafımıza her zaman ifade ediyoruz, siz şehre yarar sağlayacak proje üretin biz hayata geçirelim. Bugüne kadar hep birlikte büyük bir uyum içersinde çalıştık. İnşallah yeni projeleri de elbirliği ile hayata geçireceğiz” diye konuştu.
Bölgeyi de ilgilendiren katlı otopark projesi ile ilgili bilgiler de veren Toçoğlu, “İnşallah kısa süre içerisinde katlı otopark projemizi başlatacağız. İlk otoparkımız müftülük binası yanındaki arazi üzerine inşa edilecek. Ardından bu projemizin devamı da olacak. Yeni katlı otoparklar da yapacağız. Hamdolsun hükümetimizin de destekleriyle şehrimizde önemli gelişmeler yaşanıyor, önemli projeler hayata geçiriliyor. İnşallah yakalanan bu gelişim ve istikrar ortamını sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Sakarya Milletvekili adayı Recep Hacıeyüpoğlu, “Yerel yönetimlerimizin çalışmaları ile Çark Caddesi’nin nasıl bir değişim gösterdiğini hep birlikte görüyoruz. Hükümetimize güçlü bir destek verdiğimiz sürece yerel yönetimlerimizin hizmetleri de artarak devam edecek. Güçlü yerel yönetim demek, sokakların, caddelerin ve şehrin gelişmesi demektir. İnşallah Yeni Türkiye, Yeni Sakarya hedefinde esnafımızın da desteğiyle güçlenerek ilerleyeceğiz” diye konuştu. Mustafa İsen ise, “Ülkemizde değişimin en büyük örneğini esnafımız yaşıyor. Sakarya, değişim ve gelişime açık bir şehir. Özellikle şehrimizin kuzey kısmında büyük dönüşümler oluyor. Oluşturulacak yeni iş alanlarında 100 binlik bir istihdam bekleniyor. Bu gelişim en çok esnafımıza yansıyor. İnşallah hep birlikte bu süreci daha da güçlendireceğiz” dedi.