Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kaynarca’da görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.
Kaynarca Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı Murat Kefli, Kaynarca Muhtarlar Derneği Başkanı Türkan Öner ile ilçe muhtarları katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Kaynarca Muhtarlar Derneği Başkanı Türkan Öner, Büyükşehir Belediyesi’nin Kaynarca’da yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.
Programın devamında söz alan AK Parti İlçe Başkanı Murat Kefli, “Seçim çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilatımızla birlik içerisinde çalışmalarımız gerçekleştiriyoruz” diye konuştu. Kefli’nin ardından söz alan Zeynur Özel ise “Önümüzde önemli bir seçim var. İlçe teşkilatlarımızla seçim çalışmalarımızı sürüyoruz. İlçemize yapmış olduğu yatırımları için Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz. İnşallah bu yatırımlar artarak devam edecek” diye konuştu.
Başkan Toçoğlu, “Yerel seçimlerde ilçelerimiz sözler verdik. Hamdolsun verdiğimiz sözleri de bir bir yerine getiriyoruz. Kaynarca’nın içmesuyu ile ilgili önemli sıkıntıları vardı. Hamdolsun bunu Büyükşehir Yasası ile aştık. Sapanca’dan 60 kilometre uzaklıktaki Kaynarcamıza birinci sınıf içmesuyu ulaştırıyoruz. Kaynarcamızı bol ve sağlıklı içmesuyuyla buluşturduk. İnşallah içmesuyu geleceğini garanti altına almak için yeni bir ihaleye de çıkacağız” dedi.
Asfalt çalışmalarını Kaynarca’dan başlattıklarını da açıklamalarına ekleyen Toçoğlu, “Bu yıl şehir genelinde yaklaşık 25 milyonluk bir asfalt çalışması yapıyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımızı Kaynarca ilçemizden başlatmıştık. İlçemize 9 bin tonluk asfalt attık. İnşallah kısa süre içerisinde de grup yollarını asfaltlayacağız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Biz milletimize hizmet için görevimizin başındayız. İnşallah hemşerilerimizin destekleriyle de şehrimize kalıcı yatırımlar yapmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.