Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığı ve Kaynarca İlçe Kadın Kolları Teşkilatı tarafından düzenlenen milletvekili adayları tanıtım toplantısına katıldı.
Kaynarca Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Kaynarca İlçe Başkanı Murat Kefli, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Kara ile çok sayıda vatandaş da yer aldı.
İlçe Kadın Kolları ve İlçe Başkanı’nın 7 Haziran seçimlerine dair konuşmalarının ardından söz alan Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, “Çok şükür her seçimde milli iradeye gereken desteği verdik. Her seçimde partimizin yanında olduğumuzu gösterdik. Bu seçimlere de sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah yine AK Parti’ye güçlü bir destek vereceğiz. İnşallah 7 Haziran’da ilçemiz oy oranlarında rekor kıracak” diye konuştu. İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, “Hamdolsun 12 yıl içersinde ülkemiz her alanda tarihi gelişmeler yaşadı. Biz devletimiz daha da ileri gitsin, istikrar sürsün diye gece gündüz çalışıyoruz. Biz bu millet eski günlerine geri dönmesin, hastane kuyruklarında bir daha sabahlamasın diye çalışıyoruz. Biz anayız, evlatlarımızın geleceğine sahip çıkmalıyız. Her ziyaretimizde Yeni Türkiye’yi anlatıyoruz. Muhalefetin Yeni Türkiye’den haberi bile yok. Biz yola çıkarız da bu iş olmaz mı! Muhalefet bizim 7-0 söylemimize veryansın ediyormuş. Geçtiğimiz seçimde 17-0 dedik ve yaptık. İnşallah bu seçimde de 7-0 yapacağız” dedi.
Hatipoğlu’nun ardından söz alan Sakarya Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru, “Bu ülke bizim. Biz vatanımıza sahip çıkıyoruz. Son 12 yılda ülkemiz önemli bir gelişim gösterdi. Hamdolsun önümüzdeki tüm engelleri kaldırdık. Şimdi yine bir seçim sürecindeyiz. Biz kadın kollarımızın gücünü biliyoruz. Hedefimiz de belli. İnşallah ülkemizi eski günlere geri döndürmeyeceğiz, Yeni Türkiye’ye güçlü bir destek vereceğiz. 2023 hedefine önemli bir katkı sağlayacağız” diye konuştu.
Programın son konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “12 yılda milletimiz için hayata geçirdiğimiz hizmetleri yine en iyi milletimiz biliyor. Sakarya görüyor. Sapanca’nın suyunu 30 kilometrelik hatla Kaynarca’mıza ulaştırdık. Hemşerilerimiz artık içme suyu konusunda hiçbir sorun yaşamıyor. Gerek altyapı, gerek üst yapıda önemli yatırımları hayata geçirdik. Artık Yeni Türkiye’nin inşa sürecindeyiz. Muhalefet içi boş vaatleriyle biz ise hizmetlerimizle konuşuyoruz. Aramızdaki en büyük fark bu” dedi.
Şehirlerin gelişimindeki en önemli etkenin son 12 yılda yakalanan istikrar ortamı olduğuna da vurgu yapan Başkan Zeki Toçoğlu, “Tüm yatırımlarımızı hükümetimizin gücüyle gerçekleştirdik. İnşallah bu gücü daha da artıracağız. Artık Yeni Türkiye’nin inşasına başladık. İnşallah bu yolda da hükümetimizin istikrarına katkı sağlayacağız. Her zaman ifade ediyoruz, bizim hedeflerimiz hazır. İnşallah bu hedeflerimize yine milletimizden alacağımız destekle ulaşacağız” ifadelerini kullandı.