Hak-İş Konfederasyonu Sakarya İl temsilcisi aynı zamanda Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, yönetim kurulu üyeleri ve Hak-İş’e bağlı sendikaların Sakarya Şube Başkanları ile birlikte Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Hak- İş Konfederasyonu Genel Sekreteri Dr. Osman yıldız, Hizmet-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Fahrettin Kütükçü, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Öz, Çelik-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Rifat Kurt, Öz Orman-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Adem Öz, Öz Gıda-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Hayati Özer, Öz-İş Sendikası Sakarya İl Temsilcisi Abdurrahman Deniz de hazır bulundu.
Başkan Yusuf Alemdar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sendika başkanlarına teşekkür etti. Yusuf Alemdar, Sakarya’daki tüm sivil toplum örgütleri bir arada, içi içe olduklarını ve fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, sivil toplum kuruluşlarının toplumda her zaman lokomotif görevi gördüğünü söyledi. Yusuf Alemdar, “Biz attığımız her adımda, hayata geçirdiğimiz her projede vatandaşlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın görüşünü aldık. Bundan sonra da ilçemiz adına atacağımız her adımda milletimizle ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte olmaya fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz” dedi.