Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Çark Mesire alanı ve Çark Deresi üzerinde yapımı devam eden Yaya Geçiş Köprüsü çalışmalarını inceledi.
Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Çark Deresi üzerinde yapımı son aşamaya gelen Çark Yaya Geçiş Köprüsü inşaat alanını gezdi. Mesire alanından Serdivan ve Agora Alışveriş Merkezi’ne geçişi sağlayacak yaya geçiş köprüsü Çark Mesire’ye ayrı bir güzellik katacak. Zemin ve ışıklandırma çalışmaları devam eden köprünün 1 hafta içinde tamamlanması bekleniyor.
Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Yaya Geçiş Köprüsüyle birlikte mesire alanı çevresinde de yeni düzenlemeler yapılıyor. Çark Mesire İşletmecisi Rahmi Sak ile birlikte çevre düzeni çalışmalarını gezen Başkan Dişli, Agora Alışveriş Merkezi’nin açılmasıyla bölgeye bir hareket geleceğini ifade etti. Agora Alışveriş Merkezi’nde alışverişleri yapanların çıkışta aileleriyle birlikte Çark Mesire alanına kolaylıkla geçerek temiz havada dinlenip çaylarını içebileceklerini söyledi.