17 Mayıs Pazar Günü gerçekleşecek olan “Uluslararası Sakarya Dağ Bisiklet Kupası” öncesi Dağ Bisiklet Olimpik Milli Takımı Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı’nı makamında ziyaret etti.
Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) futbol sahasında 17 Mayıs Pazar Günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Sakarya Dağ Bisikleti Kupası” öncesi Dağ Bisiklet Olimpik Milli Takımı Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı’nı makamında ziyaret etti. Bisiklet Milli Takım Antrenörü Aziz Sırnaç Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı’na yarışlar hakkında kısaca bilgiler vererek, gerçekleşecek olan yarışa davet etti. Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı ise gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yarışların kazasız belasız sona ermesini ve hayırlı olmasını diledi.
Öte yandan yaklaşık 3 bin metrelik parkurda elitler, yıldızlar, gençler ve masterlar kategorilerinde sporcular madalya almak için rekabet edecekler. Organizasyonda Olimpik Milli Takımda bulunan Sakarya Üniversitesi Spor Kulübü sporcuları Alperen Kır ve Agit Salman da mücadele edecek.