Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Sağlam, Sapanca’da hizmete giren yeni hastane binasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde faaliyet gösteren Sapanca İlçe Hastanesi, yeni hizmet binasında vatandaşlara hizmet veriyor. Bir süre önce hasta kabulüne başlayan hastaneye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Genel Sekreter Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam, hastanenin Sapanca’ya kazandırılmasında irade ortaya koyan Sağlık Bakanlığı’na, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’a, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’a, siyasi iradeye ve emeği geçen tüm sağlık çalışanlarına bir kez daha teşekkür ettiğini belirtti. Sağlam “ yeni hastanelerimizin vatandaşlarımızın hizmetine sunulmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Karasu da artık modern ve yeni bir hastaneye kavuştu. Yakında Hendek ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’mizi de Sakarya’nın hizmetine açmış olacağız. Sakarya, çok önemli sağlık yatırımlarıyla buluştu. Bu hastanemiz de Sapanca’ya yakışır bir hastane oldu. Hayırlı olsun” dedi.
Genel Sekreterlik Tıbbi Hizmetler Başkanı Prof. Dr. Yusuf Yürümez, İdari Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Hacı Ali Kahya ve Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Necati Çolak’ın da hazır bulunduğu ziyarette misafirlerine kahvaltı ikram ettikten sonra hastaneyi gezdiren Sapanca İlçe Hastanesi Başhekimi Dr. Meryem Çelik Dişli, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, tüm çalışanlarıyla yeni ve modern bir hastanede vatandaşlara hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.