AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, seçim çalışmalarını Adapazarı ve Sapanca’da sürdürdü. Hacıeyüpoğlu, “AK kadrolar olarak yeni ve güçlü bir Türkiye diyoruz. Sırtında yumurta küfesini taşımadan konuşanlara milletimiz 7 Haziran’da gereken cevabı verecektir” dedi.
AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Programı kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Engelliler Şenliği’ne katılan Hacıeyüpoğlu’na engelli vatandaşlar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Günün devamında Çark Caddesi Yuvam Sokak esnafına hayırlı kazanç temennilerini ileten Recep Hacıeyüpoğlu, Genel Seçimler için esnafın dua ve desteklerini istedi.
Programının devamında Sapanca İlçe Merkezi’nde esnaflar ile buluşan Hacıeyüpoğlu, günün sonunda Yanık Mahalle sakinlerinin misafiri oldu. Parlamenter sistemin Türkiye’nin büyümesinin önünde engel olduğunu belirten Hacıeyüpoğlu, Başkanlık Sistemi’nin yerel yönetimleri de güçlendireceğinin altını çizdi. Recep Hacıeyüpoğlu, “AK kadrolar olarak yeni ve güçlü bir Türkiye diyoruz. Muhalefet partileri elle tutulabilir bir şey ortaya koyabiliyorlar mı? Sırtında yumurta küfesini taşımadan konuşanlara milletimiz 7 Haziran’da gereken cevabı verecektir. Biz daha fazla özgürlük, adalet, liyakat ve hakkaniyet için yeni bir Türkiye diyoruz” ifadelerini kullandı.