Akyazı Belediyesi tarafından Kuzuluk Mahallesinde yapımı hızla devam eden göl parktaki çevre düzenleme çalışmaları aralıksız sürüyor.
Karşısında Aksartepe, önünde ise muhteşem göl manzarası, doğal güzelliği, tertemiz havası ve geniş bir çevresiyle Akyazı için harika bir dinlenme ve piknik alanı olacak olan Göl Park yemyeşil bitki örtüsü ile kaplı alanıyla hem Akyazılılar hem de Akyazı’yı ziyaret eden misafirler ve turistler için uğrak bir yer olacak. Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince şu anda çevre düzenleme çalışmalarının yapıldığı Göl Parkta kısa bir süre içerisinde piknik alanları, oturma bankları, yürüyüş yolları tamamlanarak Akyazı’ya yeni bir sosyal alan daha kazandırılacak.
Çalışmaları yerinde inceleyen Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ekiplerden program ve çalışmalar hakkında bilgi alarak çevre düzenlemesi ve diğer tüm çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanarak parkın biran önce hizmete alınması talimatlarını verdi. Başkan Akcan, “Kısa bir süre içerisinde tüm çalışmaları tamamlayarak karşısında Aksartepe ve önünde Göl manzaralı Kuzuluk mahallesi Göl Parkımızı ilçemizi ziyaret eden turistler, misafirler ve ilçemizdeki tüm aileler için nezih bir dinlenme, mesire ve piknik alanını hızla inşaa etmek ve Akyazı’mıza yeni bir sosyal alan kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Göl projemiz bittiğinde hizmet sektörüne önemli katkı sağlayacak” dedi.