Akyazı Belediyesi tarafından Kuzuluk mahallesinde devam edilen alt ve üst yapı çalışmaları kapsamında asfalt hazırlıkları başladı.
Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri, kentin cadde ve sokaklarında alt-üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında daha önce kanalizasyon ve alt yapı çalışması yapılarak açılan kanallarda zemin düzeltmeleri yapan ekipler, toprakla doldurulan kanallarda yeterli sağlamlaştırma işlemlerinin tamamlanmasının ardından asfalt çalışmalarına başlayacak.
Yağmur suyu ve sel taşkınlarına engel olmak amacıyla Kuzuluk mahallesinde plan ve program dahilindeki tüm sokaklarda birçok yağmur suyu kanalı ve büz döşeme çalışmalarını tamamlayan ekipler, alt yapı ve üst yapı çalışmaları yapılarak kanal açılan tüm sokaklarda toprak doldurma işlemini tamamlayarak hızla asfalt yama işlemlerine ise başladılar. Ekipler tarafından ayrıca Kuzuluk Kekeç sokak’ta bulunan ve daha önce sel sebebiyle yıkılan köprüyü tekrardan tamir ederek köprü altına binlik büz döşemesi gerçekleştirildi.