Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu makine imalatçılarının oluşturduğu 33. Meslek Komitesi Kocaeli Sanayi Odası’nda aynı faaliyeti gösteren 30. Meslek Komitesi ile müşterek toplantıda bir araya geldi.
Kocaeli Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen müşterek toplantıya Komite adına SATSO 33. Meslek Komitesi Başkanı Kadir Tecelli başkanlığındaki komite heyeti iştirak etti. SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Güneş’in de katıldığı toplantıda makine imalat sektörünün bölgesel sorunları ve sanayi alanındaki gelişmeler değerlendirildi. Gerçekleştirilen görüşme ile ilgili değerlendirmede bulunan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Güneş, “33. Meslek Komitesi ve Kocaeli Sanayi Odası 30. Meslek Komitesi arasında yapılan toplantı, iki bölge arasında sektörel işbirliğini güçlendirmek ve sorunların çözümüne yönelik güzel ve verimli bir başlangıç oldu. Bu işbirliğinin çevre illerdeki diğer sektör temsilcileri ile de tahsis edilmesi yolunda gayretlerimiz devam edecek. Her zaman dile getirdiğimiz gibi birlikten güç doğar biz sektörel potansiyelimizi birlikteliğimizle arttıracağız. Ev sahipliğinden ve yakın ilgilerinden dolayı meslektaşlarımıza ve Kocaeli Sanayi Odası yetkililerine teşekkür ediyorum. Toplantımızın ikincisi Sakarya Ticaret ve Sanayi odası ev sahipliğinde Sakarya’da gerçekleştirilecektir” İfadelerini kulllandı.
Kocaeli Sanayi Odası 30. Meslek Komitesi Başkanı SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Güneş’e günün anısına plaket takdim etti.