Erenler Belediyesi tarafından Merkez Mahalle Küçüktepe mevkii Güreser arkası 1166 sokağın yanında kalan alanda yeni bir park çalışmasına başlandı.
İçerisinde, basketbol ve mini futbol sahaları bulunan oturma bankları ve 150 metrekare yeşil alanı ile toplamda 1000 metrekarelik alanda parkın yapımına başlandı. Erenler Belediyesi, kauçuk zemin üzerine kurulacak olan 215 metrekarelik alanda ki parkta aynı anda 22 çocuğun oyun oynayabileceği çocuk oyun grubu ile çocukların yüzünü güldürecek.
Hem çocuklara hem de büyüklere hitap edecek olan sosyal donatı alanı için Belediye Başkanı Cavit Öztürk yaptığı açıklamada, “Erenler Belediyesi çalışıyor Erenler gelişiyor. İlçe genelinde yaptığımız çalışmalarla Erenler İlçemiz gelişimini büyük bir hızla ilerletiyor. Biliyorsunuz Rabia Park, Gazze Park, Engelli Park, Trafik Park gibi birçok sosyal donatı alanını İlçemize kazandırdık. Bir yandan projelerimizi bir bir hayata geçiriyorken diğer yandan şu anda çalışmalarına başladığımız parkımızla mevcut parklarımıza bir yenisini daha ekliyor olacağız. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun” dedi.