Erenlerde bir dizi programa katılan AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, “Geldiğimiz noktada milletimizi siyasetin öznesi olarak göremeyenlerin 7 Haziran’da hüsrana uğrayacaklarını rahatlıkla söyleyebiliriz. AK Parti’yle millete rağmen değil, milletimiz için yeni Türkiye’yi inşa edeceğiz” dedi.
AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Programı kapsamında ilk olarak Yenicami esnaf buluşmasına katılan Hacıeyüpoğlu, 7 Haziran Genel Seçimleri için esnafın desteklerini istedi. Günün devamında Erenler Güney Mobilyacılar Sitesini ziyaret eden Recep Hacıeyüpoğlu, esnafa hayırlı ve bol kazanç temennilerini iletti. Günün sonunda Erenler Büyükesence ve Küçükesence mahalle sakinleri ile buluşan Hacıeyüpoğlu, AK Parti’nin ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturu ile yola devam ettiğini kaydetti.
Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, “AK Parti siyasetinin merkezine daima inansımızı koydu. AK siyaseti hiçbir zaman kısır tartışmalara hapsetmedik. Laf değil, iş ürettik. AK Parti’yle birlikte siyaset; kendilerini seçkin sananların alanı olmaktan çıktı. Milletimize hizmet alanı olarak siyaset değer kazandı. Geldiğimiz noktada milletimizi siyasetin öznesi olarak göremeyenlerin 7 Haziran’da hüsrana uğrayacaklarını rahatlıkla söyleyebiliriz. AK Parti’yle millete rağmen değil, milletimiz için yeni Türkiye’yi inşa edeceğiz” diye konuştu.