Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu petrol istasyonu işletmecileri ve akaryakıt sektör temsilcilerinin oluşturduğu 20. Meslek Komitesi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.
20. Meslek Komitesi üyelerinin bir araya geldiği toplantıda komite organizasyonu ile bölgesel katılımlı bir sektör toplantısı düzenlenmesi ile ilgili detaylar görüşüldü.
Petrol ve LPG Piyasaları mevzuatı dâhilindeki uygulama ve denetlemeleri ile sektördeki yaşanan yeni gelişmeler hakkında akaryakıt bayilerine bilgi vermek amacıyla düzenlenecek olan toplantı, 26 Mayıs 2015 Salı Günü Saat:13.30’da Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek. 20. Meslek Komitesinin önderliğinde, Kocaeli Ticaret Odası ile Düzce ve Akyazı Ticaret ve Sanayi Odalarının emsal komite ve meslek gurubu üyelerinin iştiraki ile gerçekleştirilecek bilgilendirme toplantısına Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası (TABGİS) Genel Başkanı Ferruh Temel Zülfikar konuşmacı olarak iştirak edecek.
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde tüm sektör temsilcilerinin davetli olduğu 26 Mayıs Salı günü gerçekleştirilecek toplantı ile sektörel anlamda bölgesel işbirliğinin sağlanması amacıyla da faydalı olması bekleniyor.