Kültür ve Sanata büyük önem veren Sapanca Belediye Başkanı Doç.Dr Aydın Yılmazer, Rüstempaşa Mahallesi Sahil mevkiinde Sanat Sokağı yapılması için çalışma başlattı. İlçe ekonomisine de değer katacak olan Sanat Sokağı’nın çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Yapılan çalışmaları AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı ile yerinde inceleyen Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer; “İlçemizde el sanatları ile hem turizme hem de aile bütçesine katkı sağlayacak olan Sanat Sokağını gerçekleştireceğimizi halkımıza söz vermiştik. Üzerinde çalıştığımız ve değerlendirmelerini yaparak planlamasını tamamladığımız Sanat Sokağımızın çalışmalarını başlattık. Sanat sokağımız tamamlanmasının ardından hem üretim yapan hem de ürettiklerini satacak olanların açacağı standlar da dantel el örgüleri gibi el işi eserler satarak ev ekonomisine katkı yapacak” dedi.
Yılmazer, açılacak olan Sanat Sokağının ilçemize gelen yerli ve yabancı misafirlerin en çok ziyaret edeceği yerlerden biri olacağını ve hem işi olmayan vatandaşlarımıza hem de turizme katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.