Haziran Ayı’nın ilk haftası itibari ile okuyucularıyla buluşan Serdivan Belediyesi’nin aylık ücretsiz kültür, sanat gazetesi “Serdivan Ajans” yayın hayatına merhaba dedi.
İlk sayısı ile okuyucuların da beğenisini kazanan Serdivan Ajans güncel hayatın içerisinden seçtiği konuları, farklı üslubu, dinamik kadrosu ve röportajları ile kültür ve sanat alanında önemli bir boşluğu dolduracak.
Serdivan Ajans’ın aylık olarak okuyucuyla buluşacağını belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, yeni gazetenin kültür ve sanat noktasında referans merkezi olacağını ifade ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Serdivan Ajans’ta farklı bir gazetecilik anlayışı sunacaklarını ifade eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan Ajans’ın tabloid boyda ve 28 sayfa olacağını ayrıca ücretsiz olarak dağıtılacağını söyledi. Alemdar ayrıca gazetenin her sayısında, bir adet kitap ve film ekinin de yer alacağını belirtti.
5 Haziran Cuma günü okurlarıyla buluşan gazetenin Serdivan Belediyesi’nden ve Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nden temin edilebileceği belirtildi.