Her ayın ilk haftası yayınlanan Sakarya’nın ilk şehir kültürü gazetesi Serdivan Ajans, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı millet iradesine karşı gerçekleştirmek istediği darbe girişimine ilişkin “Darbe Özel” sayısı yayınladı.
15 Temmuz darbe girişiminin dakika dakika aktarıldığı darbe özel sayısında, Sakarya’da o gece yaşananlara ait tüm detaylar yer alıyor. Röportaj bölümünde gazetecisinden savaş muhabirine, öğrencisinden şair ve tv programcısına kadar her kesimin beyanları ve sosyal medyada darbe gecesi yazılan mesajlar aktarılıyor. Terör örgütü FETÖ/PDY mensuplarına ilk kurşunu sıkarak şehit edilen ve darbeye darbe yapan kahramanların başında gelen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir ile hain saldırılarda yaralanan vatandaşların kahramanlık hikayeleri darbe özel sayısında yer alıyor.
Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada isteyen herkesin Serdivan Ajans’ın “Darbe Özel” sayısını Serdivan Belediyesi ile Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nden ücretsiz olarak temin edilebileceği belirtilirken gazetenin, issuu.com/serdivanajans adresinden de dijital olarak takip edilebileceği bildirildi.