Ziraat odası başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Toçoğlu; “Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı’yla tarım ve muhtarlık hizmetlerinde etkinlik ve kaliteyi daha da artıracağız. İnşallah gerek STK’larımız gerekse muhtarlarımızla yakaladığımız bu birlik ve beraberliğimizi muhafaza edecek hemşerilerimize daha da güzel hizmetler sunacağız.”
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ziraat Odası başkanlarıyla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında gerçekleştirilen buluşmada konuşan Akyazı Ziraat Odası Başkanı Şener Bayraktar, “Dünya Çiftçiler günü münasebetiyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ile bir araya geldik. Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları yakınan takip ediyoruz, sürekli istişare halindeyiz. Belediyemiz bünyesinde kurulan Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı da bizim için ayrı bir sevinç kaynağı olmuştur. Bizlere verdiği desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Toçoğlu, “Sivil toplum kuruluşlarımızla sürekli bilgi paylaşımında bulunuyoruz. Şehrimizin geleceğine yönelik atılacak adımları istişare ediyoruz. Her alanda hızla gelişen şehrimizin geleceği için hep birlikte çalışıyoruz. Biz her zaman katılımcı yönetimden yana olduğumuzu ifade ediyoruz. Şehrimizi geleceğe hep birlikte hazırlıyoruz. Bu sayede her alanda hızlı bir gelişim gösteriyoruz” diye konuştu.
Görüşmelerde Büyükşehir bünyesinde kurulan Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Muhtarlarımızla gayet verimli bir şekilde çalışıyoruz. Bu kapsamda muhtarlarımıza teknik destek de veriyoruz. İnşallah yeni kurulan daire başkanlığıyla bu bağı daha da güçlendireceğiz. Ayrıca tarımsal hizmetlerle ilgili çalışmalarımızda etkinlik ve kaliteyi daha da artıracağız. Bu konuda yine sivil toplum kuruluşlarımızla görüşmelerimiz de olacak. Her şey Sakarya için, şehrimize hayırlı ve kalıcı hizmetler sunabilmek için. İnşallah yakaladığımız bu birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek hemşerilerimize daha da güzel hizmetler sunacağız” ifadelerini kullandı.