Milletvekili adaylarının de yer aldığı programda Taşlık Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu; “Bizim işimiz hizmet. Hemşerilerimiz istedi, yaklaşık 10 bin metrekarelik arazi için sulama kanalı projesini hayata geçirdik. İnşallah şimdi de Set Üstü Yolu ile ilgili gerekli çalışmayı başlatıyoruz” dedi
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Taşlık Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayları Bilgehan Doğru, Recep Hacıeyüpoğlu ve Mustafa İsen’in de yer aldığı programın açılış konuşmasını yapan Taşlık Mahallesi Muhtarı Erhan Kaya, hayata geçirilen sulama kanalı projesi için Başkan Toçoğlu’na teşekkür ederek plaket takdim etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hamdolsun şehir genelinde yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bölge sakinlerinin daha önce talep ettiği tarımsal sulama desteği ile ilgili bir çalışma yapmıştık. Bu kapsamda Sakarya Nehri’nin doğusunda kalan yaklaşık 10 bin dönümlük tarım arazisine su ulaştırıyoruz. Hamdolsun birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehir genelinde altyapı çalışmalarımız sürüyor. Asfalt çalışmalarımızı da başlattık. Bu dönem için 25 milyonluk asfalt döküm işini programımıza aldık” dedi.
Vatandaşlardan gelen talep üzerin Set Üstü Yolu’nda da çalışma yapacaklarını belirten Toçoğlu, “Set Üstü yolu ile ilgili gerekli talebi aldık. İnşallah kısa süre içerisinde bu yolda gerekli çalışmayı başlatacağız. Biz milletimize hizmet için varız. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz bu yatırımları hükümetimizin gücüyle gerçekleştiriyoruz. İnşallah 7 Haziran’da bir kez daha hükümetimize güç vererek şehrimizin gelişim ivmesine katkı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.
AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Mustafa İsen, “Daha Büyükşehir Yasası’nın ilk yılında önemli çalışmalar yapılıyor. Bu geçiş evresinde bile mahallelerin eksiklikleri bir bir gideriliyor. Çok kısa süre içerisinde hizmetler oluk oluk akmaya başlayacak. Bunun altyapısı adım adım gerçekleştiriliyor. Kırsal kesimle şehir arasındaki ilişkileri daha da güçlendirmek adına Büyükşehir bünyesinde daire başkanlığı kuruldu. Daha yakında ilgi alaka gösterilecek. Son 13 yılda taşlar yerli yerine oturuyor. Artık milletin adamları görev başında. Her defasında millete gittik, güçlü destek aldık. Bu seçim bir Türkiye meselesidir. 7 Haziran’da güçlü bir ses verelim” diye konuştu.
Taşlık’ın 7 Haziran’da bir kez daha AK Parti diyeceğine inandığına vurgu yapan AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, “Taşlık geçtiğimiz yerel seçimlerde AK Parti’ye yüzde 50’nin üzerinde destek verdi. Ardından hayata geçirilen yeni yasa ile mahallelerimiz kaliteli hizmete kavuştu, kavuşuyor. İnşallah bu hizmetlerin devamı için hemşerilerimiz bir kez daha AK Parti diyecek. Biz milletimize inanıyoruz” dedi.
AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru, “Biz milletin, ümmetin sesi olmak için yola çıktık. Hamdolsun milletimiz de teveccühünü hep AK Parti’den yana kullandı. Milletimizden aldığımız güçle özgürlüklerin önünü açtık, duble yollar, hastaneler, okullar inşa ettik. İnşallah bu hizmetler 7 Haziran’ın ardından da güçlü bir şekilde devam edecek. İnşallah hemşerilerimiz güçlü bir şekilde istikrar diyecek” ifadelerini kullandı.