AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, "Hep birlikte yeni Türkiye’yi inşa edeceğiz" dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, ülke gündemini değerlendirdi. 2015 genel seçimlerine sayılı günler kala, toplumun çeşitli bahanelerle provoke edilmeye çalışılacağını ifade eden Adem Güney, söz konusu oyunun hemen her seçim dönemi ortaya konmaya çalışıldığını kaydetti.
“AYNI EZBERİ TEKRARLIYORLAR”
Türkiye üzerine yıllardır oynanmaya çalışılan oyunların bilincinde olduklarını belirten Güney, "Biliyoruz ki, Türkiye’nin hızlı gelişimini sindiremeyen çeşitli dış odaklar ve onların yerli işbirlikçileri Türkiye’nin hızlı ve emin adımlarla ilerlemesini ve gelişmesini hazmedemiyorlar. Hiçbir zaman hazmedemediler, yine hazmedemiyorlar. Ne zaman ki, Türkiye’nin önünü açacak gelişmeler hayata geçse, milletin kendi iradesi ile belirleyeceği sivil iradeye güvenini tazeleme fırsatı ortaya çıksa, malum güçler hemen devreye giriyor ve aynı ezberi tekrarlamaya çalışıyorlar" diye konuştu.
“MİLLETİN İRADESİNE İPOTEK KONAMAZ”
AK Parti öncesi söz konusu senaryoların zaman zaman başarıya ulaştığını ancak AK Parti ile birlikte Türkiye’de yaşanan istikrarın bu tür oyunları engellediğini dile getiren Adem Güney, "Türkiye AK Parti ile farklı bir kimliğe kavuştu. Artık anlık manipülasyonların ve çeşitli provokasyonların etkisiyle milletin iradesine ipotek konamıyor. Ancak başka bir şansı bulunmayan malum şer güçler ısrarla aynı senaryoyu hayata geçirmenin peşindeler" ifadelerini kullandı.
“YENİ TÜRKİYE’Yİ İNŞA EDECEĞİZ”
Türkiye’nin 2023 ve sonrasındaki hedeflerine hızla ilerleyeceğini kaydeden Adem Güney sözlerini, "Millet olarak tıpkı partimizin sloganı gibi; ’Hep Birlikte Yeni Türkiye’yi İnşa Edeceğiz’. Bundan zerre kadar şüphemiz yok. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek önümüzdeki yılları Türkiye’nin her geçen gün daha da güçlendiği bir dönem olarak tarihe kazıyacağız. Buna yürekten inanıyorum" şeklinde tamamladı.